Ессіак (10г)

729,00 ₴
-+

Склад  та лікувальні властивості чаю ЕССІАК

Склад: корінь лопуха, овечий щавель, кора слизького в'яза, корінь ревеню.

Щавель овечий - головний протираковий компонент чаю "Ессіак". На думку Рене Каїссе, саме щавель грає головну роль в лікуванні пацієнтів з онкологічними захворюваннями. Щавель овечий містить сапоніни, дубильні речовини, флавоноїди, вітаміни А, групи В, С, D, Е, К, P і U, а також практично всі необхідні організму людини мікро- і макроелементи і багато органічних кислот. Завдяки цьому щавель сприяє не тільки руйнуванню пухлин, але і лікуванню багатьох важких захворювань, в тому числі хронічних. Але головне, з щавлю виділено антрахінони - відомі в фітотерапії речовини, що володіють вираженими органопротекторними ефектами, особливо у пацієнтів з ослабленим імунітетом і онкозахворюваннями. Антрахінони застосовуються фітотерапевтами для лікування різних типів захворювань, пов'язаних з циркуляторними, травними, ендокринними, респіраторними та імунологічними порушеннями. Антрахінони проявляють широкий спектр фармакологічної активності: вони мають антидіабетичні, протизапальні, антибактеріальні, антиоксидантні і протипухлинні властивості.

Корінь лопуха традиційно використовується в багатьох країнах для поліпшення властивостей крові. У книгах про трави, лопух характеризується як зміцнювальний засіб, здатний очистити кров від токсинів. У своєму складі лопух має кілька активних компонентів, які здатні зробити детоксикацію організму і очистити його від важких металів. Це сприяє поліпшенню стану внутрішніх органів і здоров'я всього організму в цілому. Чай з кореня лопуха містить безліч антиоксидантів, які здатні поліпшити здоров'я шкіри і надавати протидію ознакам раннього старіння. До складу кореня лопуха входить також інулін, який є різновидом розчинної клітковини. Він здатний поліпшити травлення, а також відомий своєю здатністю до зниження рівня цукру в крові. В Європі фітотерапевти використовують лопух для контролю цукрового діабету. Корінь лопуха надає відмінну протизапальну дію, за допомогою якої можна полегшити біль при таких запальних явищах як артрит, остеоартроз, ревматичні ураження суглобів. Корінь лопуха вважається ефективним народним засобом в лікуванні ангін і тонзилітів, адже він зменшує запалення і знімає біль в горлі. Відзначаються позитивні результати застосування кореня лопуха у пацієнтів з онкологічними захворюваннями: раком молочної залози, раком підшлункової залози та товстого кишечника.

Корінь ревеню володіє антиканцерогенними властивостями, тому що містить вітаміни А, С, групи В, К, РР, поліфеноли, органічні кислоти, мікро- і макроелементи, в тому числі селен, цинк і магній. Селен і цинк вважаються головними антиканцерогенними елементами, особливо щодо раку молочної залози, раку яєчників і раку простати. Перші згадки про застосування ревеню в аюрведичній медицині для нормалізації травлення, лікування від різних інфекційних захворювань датовані 1-м століттям н.е. Корінь ревеню рекомендується застосовувати при захворюваннях шлунково-кишкового тракту: хронічних запорах, гастритах зі зниженою кислотністю, атонії кишечника, диспепсії. Ревінь сприятливо впливає на травний тракт: посилюється виділення шлункового соку, стимулюється вироблення жовчі, пригнічується ріст патогенної мікрофлори, посилюється перистальтика кишечника, виводяться шлаки і токсини.

Кора слизького в'яза стала одним з найбільш популярних рослинних засобів для лікування раку молочної залози, а також вторинної профілактики метастазів, поліпшення в цілому якості життя. Слизький в’яз має сечогінну, в'яжучу, протизапальну, кровоочисну, антисептичну та ранозагоювальну дію. Головні лікувальні компоненти слизького в'яза - поліуроніди. Вони обволікають слизові оболонки, зменшують запалення і справляються з роздратуванням і больовим синдромом. Поліуроніди корисні для лікування захворювань дихальних шляхів, горла, травного тракту. Антиоксиданти, що входять до складу слизького в'яза, запобігають процесам руйнування організму, сповільнюють старіння, зміцнюють імунітет. Кора в'яза містить також вуглеводи, каротин, вітамін С, стероїди, жирні кислоти і фріделін. Ці компоненти уповільнюють всмоктування холестерину і мають протипухлинні властивості. Слизький в'яз рекомендують пацієнтам, страждають запальними захворюваннями сечових шляхів: пієлонефритом і циститом.

 

Чай Ессіак, окрім протипухлинного ефекту, має інші корисні властивості, а саме:

·        сприяє обміну речовин

·        нормалізує гормональний фон і покращує інтимне здоров'я

·        знижує артеріальний тиск

·        сприяє здоров'ю печінки, очищає організм від токсинів

·        контролює рівень цукру в крові

·        сприяє очищенню дихальних шляхів

·        зміцнює кістки, полегшує стан при артритах і артрозах

·        підтримує нервову систему і покращує роботу мозку

·        надає життєвих сил

 

ЯК ЗАВАРЮВАТИ та ЯК ПРИЙМАТИ ЕССІАК? (інструкції за посиланням)

 

Цікаво: овечий щавель для чаю Ессіак вирощують лише на декількох еко-фермах в Канаді і Швейцарії. Викопують корінь виключно ручною працею на другий і третій рік росту рослини.

Корінь складається з безлічі тонких довгих «волосків». Люди відзначають зовнішню схожість кореня з багатьма раковими пухлинами і таким чином, ще раз підтверджується латинська мудрість:

«подібне виліковується подібним» - Similia similibus curantur.